Dubbel glas Zwolle

Besparen op transportkosten

Wilt u dubbel glas laten plaatsen in uw woning in Zwolle, dan kunt u het beste offertes aanvragen van glaszetters bij u in de buurt. Die kunnen door de korte afstand besparen op transportkosten, wat u terug zult zien in de prijsopgave. Wij raden u aan om verschillende prijzen te vergelijken voor u een keuze maakt. Vul hierboven uw postcode in, dan ontvangt u vrijblijvend offertes van maximaal 5 glashandels uit uw buurt. Op die manier bespaarden mensen voor u tot wel 40% op de aankoop van isolatieglas.

Glaszetters in Zwolle en omgeving

Behalve dat glaszetters bij u in de buurt tegen de scherpste prijs glas kunnen aanbieden, zijn ze ook nog sneller ter plekke als u nieuwe ruiten nodig hebt. Ook als u in één van onderstaande plaatsen woont, zijn bedrijven in Zwolle beschikbaar voor het plaatsen van isolatieglas in uw woning:

  • Kampen
  • IJsselmuiden
  • Hasselt
  • Hattem
  • Wezep

Bespaar op uw energiekosten

De glassoort in uw ramen heeft veel invloed op de stookkosten in huis in Zwolle. Met enkel of verouderd glas is het warmteverlies in uw woning groot. Bespaar daarom op uw jaarlijkse energiekosten en laat bijvoorbeeld HR++ glas in uw huis plaatsen. Dat is niet alleen voordeliger, maar zorgt ook voor een prettiger leefklimaat in huis.

Subsidie in Zwolle

Wilt u dubbel glas in uw woning laten plaatsen, dan kan dat nog voordeliger uitpakken met hulp van uw gemeente. De gemeente Zwolle geeft regelmatig subsidie aan inwoners die hun woning energiezuiniger willen maken. De gemeente vergoedt 20% van de totale kosten, met een maximum van € 2000. Let wel op dat de beschikbaarheid wisselend is. Kijk op de website voor de voorwaarden, of neem contact op met de gemeente voor de meest actuele informatie.

Dubbel glas in de Binnengasthuizen

Dubbel glas is onmisbaar voor een goede isolatie van uw woning. Dat is ook duidelijk terug te zien in de plannen van de gemeente Zwolle om 40 historische panden energiezuiniger te maken. De Binnengasthuizen worden verbouwd volgens het ‘Passiefhuis’-concept. Dat houdt in dat de woningen straks evenveel energie genereren als dat ze gebruiken, het hele jaar door. Dat zou onhaalbaar zijn zonder toepassing van isolatieglas in alle ramen. Ook uw woning kan stukken energiezuiniger met dubbele beglazing.

Bespaar geld door prijzen te vergelijken

Bent u van plan om isolatieglas in uw woning te laten plaatsen? Vraag dan eerst prijsopgaven aan van meerdere glaszetters. U kunt hiermee tot wel 40% besparen op uw dubbel glas in Zwolle.