Dubbel glas Tilburg

Vergelijk de prijzen

Zoekt u een glaszetter, dan brengen wij u in contact met de beste bedrijven bij u in de buurt. Dat bespaart u geld, omdat lokale glaszetters de voorrijkosten laag kunnen houden. U bent het voordeligst uit door offertes van meerdere glashandels naast elkaar te leggen. Vul boven in beeld uw postcode in en vergelijk de prijzen van maximaal 5 bedrijven uit Tilburg en omgeving. Consumenten die van onze dienst gebruikmaakten, bespaarden tot wel 40% op de aanschaf van dubbel glas voor hun woning.

Voordelig en snel in Tilburg

Ook als u snel uw ruiten wilt laten vervangen, kunt u het beste voor een glaszetter uit uw omgeving gaan. Die is snel ter plaatse, wat bijvoorbeeld handig kan zijn in geval van ruitschade. Glashandels in de regio Tilburg plaatsen over het algemeen ook glas in:

  • Breda
  • Waalwijk
  • Dongen
  • Oisterwijk
  • Goirle
  • Boxtel

Prettiger leefklimaat

Heeft u last van tocht in uw huis in Tilburg? Of is uw woning moeilijk warm te krijgen? Als u enkel of verouderd dubbel glas in uw ramen heeft, kunt u een verbeterslag maken in de isolatie van uw huis. Met bijvoorbeeld het populaire HR++ glas houdt u veel beter de warmte in huis vast. Dat maakt het leefklimaat in uw huis prettiger, en u bespaart er ook nog mee op uw stookkosten.

Betere isolatie in Groenewoud

Met de toepassing van isolatieglas kunt u uw woning veel energiezuiniger maken. Dat bewees ook een renovatieproject van de gemeente Tilburg in de jaren ‘70-wijk Groenewoud. Daar werden 8 woningen verbouwd volgens het ‘Passiefhuis’-concept. Passiefhuizen produceren evenveel energie als dat ze gebruiken. Door onder andere slim gebruik van isolatieglas gingen de woningen van energielabel D naar A+. De bewoners besparen dus enorm op hun energiekosten. Ook uw woning kan energiezuiniger door uw ruiten te vervangen. Soms kan die investering al binnen 2,5 jaar zijn terugverdiend.

Bespaar geld door prijzen te vergelijken

De tarieven glaszetters kunnen tot wel 40% verschillen. Wilt u prijsvoordeel behalen, zorg dan dat u de verschillende prijzen kunt vergelijken. Vraag offertes aan en kies de beste glaszetter voor uw dubbel glas in Tilburg.