Dubbel glas Rotterdam

Besparen op voorrijkosten

Als u dubbel glas in uw woning in Rotterdam wilt laten plaatsen, kies dan voor een glaszetter uit de omgeving. Die hoeft namelijk weinig afstand af te leggen, zodat u kunt besparen op de voorrijkosten. Voor de beste prijs raden wij u aan om eerst kostenloos offertes aan te vragen op deze website. Zo kunt u in alle rust zelf beslissen welke lokale glaszetter het beste bij uw wensen past.

Glaszetters in de omgeving

Glaszetters in de omgeving van Rotterdam plaatsen vaak ook glas in:

  • Schiedam
  • Vlaardingen
  • Barendrecht
  • Ridderkerk
  • Spijkenisse
  • Bleiswijk
  • Berkel en Rodenrijs

Keuze voor duurzaamheid

Kiest u voor beter isolerende ramen voor uw woning in Rotterdam, dan is dat een keuze voor duurzaamheid. Het grootste voordeel van dubbel glas is dat het warmteverlies in uw woning wordt beperkt. U houdt uw woning dus beter op temperatuur en bespaart op uw stookkosten. Dat is niet alleen gunstig is voor uw portemonnee, maar ook beter voor het milieu.

Dubbel glas aan de Scheephellingstraat

In 2009 zijn aan de Scheephellingstraat, middenin Rotterdam, 7 historische panden omgetoverd tot zogenaamde ‘passiefhuizen’. Dat zijn woonhuizen met zo min mogelijk energieverbruik. De huizen hebben hun authentieke gevels en hoge plafonds behouden, maar zijn toegerust met de modernste technieken voor isolatie en ventilatie. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas, zodat de warmte in huis blijft en er veel wordt bespaard op stookkosten.

Tot 40% besparen door prijzen vergelijken

Het is altijd aan te raden om prijzen te vergelijken van verschillende glaszetters. Op die manier kunt u op uw gemak de goede keuze maken en bent u extra voordelig uit. Zo kunt u tot wel 40% besparen op de aanschaf van dubbel glas in Rotterdam.