Dubbel glas Nijmegen

Voordeliger

Voor het plaatsen van dubbel glas in Nijmegen doet u er goed aan om een lokale specialist in te schakelen. U bent dan voordelig uit, omdat een bedrijf uit uw regio een kortere reisafstand heeft en dus minder voorrijkosten rekent. Vraag offertes aan door hierboven uw postcode in te vullen. U kunt dan prijzen vergelijken en op uw gemak tot de beste keuze komen.

Specialisten in de regio

Specialisten in de regio Nijmegen plaatsen meestal ook glas in:

  • Wijchen
  • Beuningen
  • Groesbeek
  • Elst
  • Cuick

Voordelig en comfortabel

Dubbel glas in uw woning is voordelig en comfortabel. Het leefklimaat in uw huis wordt prettiger door het buiten houden van kou en tocht. Daarnaast is uw huis beter geïsoleerd, waardoor u per jaar veel bespaart op de stookkosten.

Subsidie in Nijmegen

In Nijmegen is de keuze voor dubbel glas extra voordelig. Omdat de gemeente u wil stimuleren om uw huis energiezuiniger te maken, kunt u hiervoor subsidie aanvragen. Bij een investering in isolatieglas van meer dan € 1500 draagt de gemeente € 500 bij, bij lagere investeringen is dat 1/3 van het totaalbedrag. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente.

Dubbel glas in de Weezenhof

Bij isolatie van uw woning speelt de kwaliteit van uw ramen een grote rol. Ook de inwoners van de wijk de Weezenhof zagen dat in. Gestimuleerd door de gemeente lieten zij meer dan 250 woningen in de wijk beter isoleren. De huizen zijn nu veel energiezuiniger, omdat ze beter de warmte binnenhouden en er dus minder hoeft te worden gestookt. Dit komt onder meer door de toepassing van isolatieglas in alle ramen. Zo kan ook uw huis beter worden geïsoleerd met dubbel glas. Ook kan het lonen om samen te werken met buurtgenoten: groepen bewoners die samen een plan indienen om de woningen in hun wijk energiezuiniger te maken, kunnen via de gemeente Nijmegen extra voordeel krijgen.

U bespaart tot 40%

Glaszetters hanteren verschillende tarieven. U kunt het beste prijzen vergelijken van verschillende glashandels. Op die manier bespaart u tot wel 40% op dubbel glas in Nijmegen.