Dubbel glas Maastricht

Goedkoper

Het loont altijd om een glaszetter uit de omgeving voor uw klus in te schakelen. Door de korte reistijd kan hij lage voorrijkosten rekenen. Zo bent u goedkoper uit voor het laten plaatsen van dubbel glas in Maastricht. Wij raden u aan om offertes aan te vragen van verschillende glashandels. Als u hierboven uw postcode invult, ontvangt u gratis en vrijblijvend een offerte van maximaal 5 glaszetters uit uw regio. Zo kunt u het beste de prijzen vergelijken en tot een goede keuze komen.

Glaszetters in de omgeving

Glaszetters in de omgeving van Maastricht zullen meestal ook opdrachten voor glas aannemen in:

  • Geleen
  • Sittard
  • Heerlen

Beter voor het milieu

Ook op de lange termijn is dubbel glas een voordelige keuze. Door uw woning in Maastricht beter te isoleren, bespaart u jaarlijks voor een aanzienlijk bedrag aan stookkosten. Dat is niet alleen gunstig voor uw portemonnee, maar ook beter voor het milieu.

Isolatieglas aan de Kesselskade

Beglazing is een belangrijk onderdeel van de isolatie van uw woning. Dat is ook terug te zien bij het drijvende huis aan de Kesselskade in Maastricht. Dit zogenaamde ‘passiefhuis’ is speciaal ontworpen om in zijn eigen energiebehoefte te voorzien. Deze woning heeft bijna geen stookkosten meer. Dat is onder meer te danken aan het isolatieglas in de ramen. Met isolatieglas kunt u een aanzienlijke besparing op de stookkosten behalen.

Prijzen vergelijken en tot 40% besparen

Glashandels rekenen niet allemaal hetzelfde tarief. Wij raden u daarom aan om prijzen te vergelijken. Hiermee kunt u tot wel 40% op het aankoopbedrag besparen. Vraag prijsopgaven aan van verschillende glaszetters om tot de voordeligste keuze te komen voor dubbel glas in Maastricht.