Dubbel glas Enschede

U bespaart op voorrijkosten

Bent u van plan dubbel glas te laten plaatsen in uw huis in Enschede? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een lokale glaszetter. Door de korte reisafstand bespaart u op de voorrijkosten. Dit verschil ziet u terug in de totaalprijs. Om de prijzen goed te vergelijken, kunt u het beste gratis en vrijblijvend meerdere prijsopgaven opvragen via deze website.

Bedrijven in de omgeving

Woont u in de regio Enschede en wilt u glas laten zetten? Bedrijven in Enschede hebben doorgaans ook glaszetters in dienst die werken in:

  • Almelo
  • Hengelo
  • Oldenzaal
  • Haaksbergen
  • Delden

Besparing op stookkosten

Uw woning in Enschede wordt een stuk comfortabeler met dubbel glas. Tocht en kou worden worden door isolatieglas namelijk buiten gehouden. Daarnaast kan de temperatuur in huis beter worden gereguleerd. Betere isolatie levert u een forse besparing op de stookkosten, wat ook nog eens beter is voor het milieu.

Gemeente Enschede stimuleert huiseigenaren

De gemeente Enschede stimuleert huiseigenaren om hun woning duurzamer te maken. Zo komt u in aanmerking voor een energiebesparingslening als u besparingsmaatregelen laat uitvoeren. U betaalt dan een rentetarief van maar 2%. Het laten plaatsen van dubbel glas is zo’n besparingsmaatregel. Het houdt de warmte namelijk goed binnen, waardoor u bespaart op energiekosten. Meer informatie hierover vindt u op de website die door de gemeente hiervoor opgezet is.

Driedubbel glas in Enschede

In Enschede wordt het grootste Passief Bouwen project van Nederland ontwikkeld. In de wijk Velve-Lindenhof komen ruim tachtig passiefhuizen. Een passiefhuis gebruikt het hele jaar door vrijwel geen energie. Dat is mogelijk door slimme koel- en verwarmingssystemen en door zeer goede isolatie. In deze huizen wordt driedubbel glas toegepast, om de temperatuur goed op peil te houden. Wilt u ook optimaal profiteren van isolatieglas, dan kunt u voor HR++ glas kiezen. Door een speciale coating wordt de warmte gereflecteerd en binnen gehouden.

Offertes en prijzen vergelijken

De tarieven verschillen per glashandel. Daarom is het verstandig als u offertes aanvraagt van verschillende glaszetters om tot een goede keuze te komen. Slim prijzen vergelijken kan u tot 40% prijsvoordeel opleveren voor dubbel glas in Enschede.