Dubbel glas Dordrecht

U betaalt minder voorrijkosten

U bespaart op de kosten van dubbel glas als u kiest voor een bedrijf uit Dordrecht. Een specialist uit uw omgeving is namelijk dichtbij uw woning gevestigd, waardoor hij weinig reistijd heeft. U betaalt hierdoor minder voorrijkosten. Aangezien de prijzen verschillen, adviseren we u om meerdere offertes te vergelijken. U kunt eenvoudig meerdere prijsopgaves ontvangen door in het vak bovenaan deze pagina uw postcode in te vullen. Zo kunt u de beste prijs kiezen.

Bedrijven in de omgeving

Ook als u in de omgeving van Dordrecht woont, kunt u voor een glaszetter uit de stad kiezen. Lokale bedrijven nemen vaak ook klussen aan in:

  • Zwijndrecht
  • Sliedrecht
  • Papendrecht
  • Alblasserdam
  • Strijen

Beglazing laten plaatsen

Wilt u optimaal profiteren van de eigenschappen van dubbel glas in uw huis in Dordrecht, dan is het aan te raden om het te laten plaatsen door een glaszetter. De voordelen van dubbele beglazing, zoals goede isolatie, komen namelijk het best tot hun recht als uw ruit goed wordt geplaatst. Bij verkeerd geplaatste ruiten heeft u bijvoorbeeld risico op glaslekkage. Een glaszetter heeft veel ervaring, waardoor u ervan verzekerd bent dat de ramen nauwkeurig en vakkundig geplaatst worden. Bovendien krijgt u 10 jaar garantie op professioneel geplaatste beglazing.

Subsidiemogelijkheid geluidswerend glas

In het kader van de Wet Geluidshinder worden er in Dordrecht de komende jaren maatregelen genomen om het toenemende verkeerslawaai te verminderen. De gemeente heeft diverse maatregelen benoemd, zoals zogenaamde “gevelmaatregelen”. Hiermee wordt bedoeld dat het lawaai (aanzienlijk) verminderd kan worden door het aanbrengen van geluidswerend glas. Gaat u nieuwe beglazing aanbrengen en speelt geluidsoverlast van verkeer hierbij een rol, dan is het verstandig om bij uw gemeente navraag te doen naar de subsidiemogelijkheid.

Duurzaam Dordrecht

In Dordrecht wordt duurzaam denken en handelen gestimuleerd in Duurzaamheidscentrum Weizigt. In de toegangsruimte naar de stadsboerderij op het natuurterrein is bijvoorbeeld HR++ glas gebruikt. Dit isoleert erg goed, omdat het uit meerdere lagen bestaat. Daarnaast heeft het een speciaal folie dat de binnenwarmte als het ware terugkaatst. Wilt u ook optimaal profiteren van dubbel glas, dan is beglazing met een hoog rendement een goede keuze. U kunt hiermee al snel tot € 260 per jaar op uw energiekosten besparen.

Prijsoverzichten aanvragen

Als u nieuwe beglazing wilt laten zetten, raden wij u het aanvragen van prijsoverzichten van meerdere glaszetters aan. Dit is kosteloos en zonder enige verplichting. De prijzen van bedrijven uit Dordrecht kunnen aanzienlijk verschillen. Door te vergelijken kunt u tot wel 40% op uw dubbel glas besparen.