Dubbel glas Deventer

Weinig voorrijkosten

Wanneer u in Deventer glas wilt laten zetten, is het voordelig om te kiezen voor een specialist uit uw omgeving. U betaalt dan namelijk weinig voorrijkosten. Aangezien de prijzen per specialist verschillen, doet u er goed aan om meerdere offertes aan te vragen via deze website. Zo kunt u op uw gemak vergelijken.

Bedrijven in de omgeving

Woont u in de omgeving van Deventer en gaat u glas aanschaffen? Een glaszetter uit Deventer neemt ook opdrachten aan in omringende plaatsen, zoals:

  • Twello
  • Zutphen
  • Lochem
  • Diepenveen
  • Bathmen

Besparen op uw stookkosten

Door dubbele beglazing kunt u aanzienlijk op uw stookkosten besparen. Dat geldt vooral in ruimtes waar u de verwarming veel gebruikt, zoals uw woonkamer of keuken. Veel warmte gaat namelijk verloren via ramen. Door dubbel glas zorgt u dat kou en tocht buiten gehouden worden. U hoeft hierdoor minder te stoken en de temperatuur in uw woning wordt ook nog eens een stuk comfortabeler.

Lening met lage rente

De gemeente Deventer stimuleert energiebesparende maatregelen, zoals het aanbrengen van dubbel glas. Zo wordt er advies en begeleiding gegeven. Voor huiseigenaren in de wijk Voorstad Oost Goede is er een lening met een lage rente die zo’n 3% lager is dan normaal. Hierdoor is het aantrekkelijker om isolatieglas aan te brengen en zo uw energieverbruik te verminderen. Meer informatie hierover kunt u vinden op de website van de gemeente.

Beglazing met een hoge isolatiewaarde

In 2012 is de eerste energie neutrale woning in Deventer opgeleverd. Het huis gebruikt vrijwel geen energie. Dat is onder anderen mogelijk door de kierdichte buitengevel en bijzonder goede isolatie. Zo heeft het huis bijvoorbeeld een dikke vloer- en dakisolatie. De kozijnen zijn voorzien van 3-laags beglazing. Mede door deze beglazing gaat er geen energie verloren. Wilt u ook beglazing met een hoge isolatiewaarde, dan kunt u het beste voor HR ++ glas kiezen. Doordat er edelgas tussen de glasplaten zit, isoleert het veel beter dan standaard dubbel glas. U kunt dan al snel tot zo’n € 260 per jaar op uw energiekosten besparen.

Vergelijk prijzen

Als u nieuwe beglazing wilt aanschaffen, dan is het aan te raden om vrijblijvend meerdere prijsopgaven aan te vragen. De prijzen kunnen namelijk aanzienlijk verschillen. Vergelijk dus de prijs van meerdere glaszetters en bespaar tot wel 40% op het laten plaatsen van dubbel glas in Deventer.