Dubbel glas Den Haag

U bespaart op voorrijkosten

Voor dubbel glas in Den Haag raden wij u aan om te zoeken naar een glasbedrijf uit uw eigen regio. Die hoeft minder ver te reizen, dus bespaart u op de voorrijkosten. Voor de beste totaalprijs is het altijd verstandig om offertes aan te vragen van verschillende glaszetters. Dit doet u gratis en vrijblijvend door hierboven uw postcode in te vullen.

Glashandelaren in de regio

Glaszetters in de regio Den Haag plaatsen doorgaans ook glas in:

  • Voorburg
  • Scheveningen
  • Rijswijk
  • Leidschendam
  • Wateringen

Duurzaam en comfortabel

Dubbel glas in uw woning in Den Haag is duurzaam en comfortabel. Met goed geïsoleerde ramen heeft u veel minder last van tocht en binnendringende kou. Daarnaast kunt u de temperatuur in huis veel beter regelen. Het warmteverlies in uw woning wordt beperkt, wat weer scheelt in de stookkosten. En dat is natuurlijk ook weer beter voor het milieu.

Subsidie voor dubbel glas

De keuze voor dubbel glas in uw woning sluit aan bij het beleid van uw gemeente. De gemeente Den Haag biedt daarom een subsidie van € 35 per m2 isolatieglas, met een maximum van 70% van de totaalprijs. Een glaszetter uit uw regio is van deze regeling op de hoogte, en levert u de juiste eindfactuur waarmee u de subsidie kunt aanvragen. Raadpleeg wel altijd eerst de website van de gemeente om te zien of uw huis voor deze regeling in aanmerking komt.

Dubbel glas in Den Haag

Steeds meer inwoners van uw gemeente kiezen ervoor om hun huis beter te isoleren. Beglazing is daarbij een onmisbaar onderdeel. Inwoners van Den Haag die hun woning energiezuiniger hebben gemaakt, bijvoorbeeld door isolatieglas te plaatsen, stellen eens per jaar hun huis open voor het project ‘Duurzaam de wijk in’. U kunt dan van dichtbij zien dat dubbel glas ook voor het verbeteren van uw woning een grote rol speelt. Door de warmte beter binnenshuis te houden, bespaart u op de stookkosten.

Tot 40% besparen door offertes aan te vragen

Het tarief voor isolatieglas kan per glaszetter verschillen. Het is dan ook raadzaam om eerst vrijblijvend prijsopgaven aan te vragen van verschillende bedrijven. Door prijzen te vergelijken kunt u tot wel 40% besparen op de totaalprijs voor dubbel glas in Den Haag.