Dubbel glas Den Bosch

Prijsvoordeel

Een bedrijf uit uw regio brengt aanzienlijk prijsvoordeel met zich mee. Door de korte reistijd is de glaszetter weinig kwijt aan voorrijkosten. Voor nog meer voordeel raden wij u aan om prijzen te vergelijken van verschillende glashandels. U kunt eenvoudig offertes aanvragen door in bovenstaande box uw postcode in te vullen. Zo kunt u de beste glaszetter voor uw klus vinden.

Specialisten in de regio

Specialisten in de regio Den Bosch zullen doorgaans ook inzetbaar zijn voor het plaatsen van glas in:

  • Oss
  • Uden
  • Zaltbommel
  • Waalwijk
  • Vught
  • Drunen

Goed voor uw portemonnee, goed voor het milieu

Dubbel glas is van groot belang voor de isolatie van uw woning in Den Bosch. Met isolatieglas wordt het warmteverlies beperkt. De temperatuur in huis is beter op peil te houden, ook op koude dagen, zodat u aanzienlijk bespaart op de stookkosten. Goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu.

De Bossche Energie Subsidie (BES)

Uw keuze voor dubbel glas sluit aan bij het beleid van de gemeente Den Bosch. Als u nu isolatieglas in de ramen van uw koophuis laat zetten, komt u in aanmerking voor de Bossche Energie Subsidie (BES). De gemeente vergoedt maximaal 50% van uw uitgaven, met een maximum van € 4000 per woning. Zo helpt u mee aan een energiezuinig ‘s-Hertogenbosch en heeft u voordelig een behaaglijk huis.

Dubbel glas aan de Molenstraat

Goede beglazing is onmisbaar bij de isolatie van uw woning. Dat is ook terug te zien in de renovatie van seniorenwoningen aan de Molenstraat in Den Bosch. Die worden omgebouwd naar zogenaamde ‘passiefhuizen’, die zelf voorzien in hun energiebehoefte. Deze woningen hebben vrijwel geen stookkosten meer. Dat is mede mogelijk door toepassing van isolatieglas in alle ramen. Ook uw woning kan beter worden geïsoleerd met dubbel glas. Zo kunt u per jaar aanzienlijk besparen op de stookkosten.

Tot 40% korting door prijzen vergelijken

Glaszetters hanteren verschillende tarieven. Door die tarieven slim te vergelijken, kunt u tot wel 40% besparen. Wij raden u dan ook aan om kostenloos offertes aan te vragen van verschillende glashandels. U kunt hiermee aanzienlijk prijsvoordeel behalen op de aankoop van dubbel glas in Den Bosch.