Dubbel glas Apeldoorn

Lokale glaszetters zijn voordelig

Met lokale glaszetters bent u voordelig uit voor dubbel glas in Apeldoorn. Door de korte reisafstand kunnen lokale bedrijven namelijk lage voorrijkosten rekenen. Wilt u weten wat precies het voordeel voor u kan zijn, vraag dan offertes aan door in bovenstaande box uw postcode in te vullen.

Bedrijven in de regio

Bedrijven in de regio Apeldoorn zijn ook beschikbaar voor het plaatsen van glas in:

  • Nunspeet
  • Hoenderloo
  • Twello
  • Vaassen
  • Epe

Goede investering

Dubbel glas laten plaatsen in uw woning in Apeldoorn is een goede investering. Door de verbetering van de isolatie wordt het warmteverlies in uw huis beperkt. Hierdoor hoeft u minder te stoken om het warm te houden. Dit bespaart u jaarlijks een flinke hoeveelheid stookkosten.

Subsidie van de gemeente

In Apeldoorn kan het plaatsen van isolatieglas in uw woning extra voordelig uitpakken. De gemeente biedt subsidie aan inwoners die hun huis beter willen isoleren. Het gaat dan om bedragen van € 500, € 750 of € 1000, afhankelijk van hoe veel beter de isolatie van uw woning kan worden. Lees meer over de voorwaarden op de website van de gemeente.

Dubbel glas aan De Waterlei

Beglazing is onmisbaar bij de isolatie van uw woning. Dat is terug te zien in de zeer energiezuinige woningen die zijn gebouwd aan De Waterlei in Apeldoorn. Deze huizen zijn gebouwd volgens het ‘Passiefhuis’-concept. Dat houdt in dat een huis evenveel energie opwekt als dat het gebruikt. Dit is mede mogelijk door het gebruik van isolatieglas in alle ramen. Ook u kunt uw woning veel energiezuiniger maken door dubbel glas te laten plaatsen. Hiermee bespaart u jaarlijks veel op stookkosten.

Bespaar tot 40%

Tarieven van glaszetters verschillen vaak. Het prijsverschil kan oplopen tot wel 40%. Daarom raden wij aan om altijd eerst prijzen te vergelijken. Ontvang kostenloos offertes en bespaar aanzienlijk op de aanschaf van dubbel glas in Apeldoorn.